Hvad må jeg poste?

Retningslinjer for Agile Leap

Tilmeld Agile Leap

Dit indlæg kan tage mange former

Alle typer medier er velkomne på Agile Leap, uanset om det er tekst, video, podcast, grafik eller noget helt femte. Skæve og kreative indslag er meget velkomne, så længe de stemmer overens med de øvrige gældende retningslinjer.  

Dit indlæg skal have faglig relevans

Formålet med Agile Leap er at give medlemmer og følgere mulighed for at drøfte agile problemstillinger, blive klogere og mere engagerede via en fri platform til faglig inspiration og videndeling. Alle, der har noget på hjerte, har lov at bidrage, så længe de registrerer sig som brugere. Derfor skal alle opslag have en faglig relevans til agilitet. Indholdet kan være alt fra artikler, tegneserier, video, podcast m.v. Dog forbeholder administratorerne  sig retten til at slette dit indlæg eller kommentar hvis det: 

  • Ikke vurderes at være relevant for den agile videndeling og diskussion
  • Bærer præg af spam eller gentagen posting
  • Mistænkes for at være udpræget kommercielt motiveret, ren reklame eller på anden måde opfordrer til donation/køb
  • Udhænger enkeltpersoner eller grupper på en negativ måde via personangreb eller tilsvininger 
  • Strider imod gældende lovgivning og almindelig etisk opførsel både fysisk og online

Dit indlæg må ikke overskride copyright og/eller tavshedspligt

Du skal have tilladelse fra skaberen, hvis du deler indhold, som ikke er dit eget. Her skal du også gøre opmærksom på, hvor du har taget indholdet fra. Hvis det derimod er dig selv, der har lavet det, skal du være sikker på, at du ikke overskrider eventuelle tavshedspligter, eller deler virksomhedshemmeligheder eller persondata. Agile Leap tager ikke ansvar for, hvad du som enkeltperson deler på Agile Leap, men forbeholder os retten til at slette indhold, vi mistænker for at overskride disse. 

Du står selv til ansvar for dit indlæg

Agile Leap er en åben platform, og alle registrerede brugere inviteres til at dele indhold på sitet. Alle indlæg og kommentarer er udelukkende et udtryk for forfatterens egen holdning. Når du poster et indlæg på Agile Leap, står du selv til ansvar for, hvordan andre læsere tolker dit indhold. Faglige diskussioner er velkomne, så længe de ikke udvikler sig til personangreb eller på anden måde strider med de øvrige retningslinjer. 

Vi krediterer dig for dit indlæg på sociale medier

Vi opfordrer til, at du deler linket til dit indlæg på sociale medier. Ligeledes deler vi også nogle indlæg på vores LinkedIn-side og tagger dig selvfølgelig som forfatteren på det givne indlæg. På den måde sikrer vi nye netværksmuligheder mellem bidragsydere og agile interesserede.